Ga naar de inhoud

Save the Date: Erik Zevenbergen op VOC – 27 oktober 2021

  Erik heeft de belangrijke taak gehad om Blijdorp door de corona crisis te leiden. Wat is er onder zijn leiding veranderd en kan hij de minder bekende kanten van de dierentuin belichten? Onze trouwe gastheer en zijn dikke VOC vriend Frank Vijg zal hem interviewen. Want Erik is oer VOC’er, voetballer, muzikant en prominent lid van diverse VOC-cabaretedities. Genoeg anekdotes die tot de nodige hilariteit zullen leiden.

  We zijn tevens benaderd door een producent van Australische en Nieuw Zeelandse wijnen waaronder een VOC wijn. We zullen daar een proeverij voor organiseren. Daarbij zorgt Ross Heemskerk voor de nodige heerlijke happen.

  We beginnen met de onthulling van het maagdelijke Shirt. Een uniek ontworpen VOC shirt voor de selectie zonder reclame. Met daarop onder andere in goud de KNVB beker en de jaartallen van de winst, een lauwerkrans, het oude VOC logo en de nummers in goud. Het shirt zal uitgereikt worden aan de aanvoerder van het 1e elftal Martijn de Vries.

  Het shirt wordt mogelijk gemaakt door een nog groeiende groep (nu 35) VOC’ers die dit ultieme shirt een warm hart toedraagt en daarvoor €500 per jaar zakelijk of privé bijdraagt. De actie duurt voort en indien u mee wilt doen, vragen we om met Hans  vd Kooij contact op te nemen.

  We mogen u begroeten in het Pavillion vanaf 19.00 uur.

  Meld je aan voor deze boeiende maar bovenal gezellige avond. Je bent van harte welkom vanaf 19:00u op VOC

  De Sponsorcommissie V.O.C.

  Dennis – Sanne – Hans – Ingrid – Steven – Merel