Ga naar de inhoud

Wiljan Vloet

    Op 14 maart 2012 vond er in de House of Lords een onvergetelijke V.O.C. businessclub bijeenkomst plaats. Niet in de allerlaatste plaats omdat de voetbalselectie die avond geheel verzorgde: de aankleding van de tafels, de keuken, de bediening en zelf (!) de bar. Met zichtbaar plezier kweten zij zich van de hun zichzelf opgelegde taken, waarmee ze de sponsors wilden bedanken voor hun bijdrage aan het succesvolle trainingskamp in Valencia in januari 2012.

    Verder was daar Wiljan Vloet die met veel enthousiasme en gedrevenheid vertelde over het reilen en zeilen van Sparta nu en in de toekomst. Helaas kon de selectie Wiljan niet verleiden een keer met de Sparta selectie langs te komen voor een vriendschappelijk partijtje. Maar wellicht dat Sparta, als V.O.C. erin slaagt te promoveren naar de 1e klasse, alsnog zal komen  vragen of ze alsjeblieft een vriendschappelijk partijtje tegen onze talenten mogen spelen!

    Wat dies meer zij: al met een al een meer dan geslaagde avond!   De Sponsorcommissie bedankt de selectie hierbij graag nogmaals voor haar enthousiaste inzet en de fantastische avond en de sponsors voor hun gezelligheid en financiële bijdrage!