Ga naar de inhoud

Nieuwe Hoofdsponsors

    Tijdens de traditionele John Kerstholt bokaal tussen VOC en Sparta op 7 juli jongstleden maakte VOC een aantal voorname nieuwe sponsors bekend.
    Van Mossel lease en Zinzi silver jewels nemen na vele jaren afscheid van het shirtsponsorschap en zullen zich minder zichtbaar profileren als sponsor in de vereniging. Daarvoor in de plaats komen LekkerLeasen.nl als hoofsponsor op de voorzijde en lokaal makelaarskantoor Baljon & Mora op de achterzijde van het shirt van de selectie. Lekkerleasen is een sterk opererend merk in privé lease.

    Verder heeft IT bedrijf Modex zich voor drie jaar aan het cricket verbonden. Modex met Oekraïense wortels is gegrepen door het spel en ziet kansen in de aantrekkingskracht van deze sport bij onder andere haar Engelse klanten. Enig inzicht kan Modex niet ontzegt worden nu het eerste elftal de ranglijst aanvoert.

    En er wordt de komende drie jaar weinig meer gedronken op de vereniging zonder aan Hillegersbergs makelaarskantoor Hooft en Mooij te denken. Ze zijn ze te vinden op alle koffiebekers (ca. 50.000 op jaarbasis) en alle viltjes die in het clubhuis worden gebruikt.