Ga naar de inhoud

2022 Oktober – Evgeniy Levchenko

    28 September was wederom een bijzondere avond voor de VOC Businessclub. Evgeny Levchenko was te gast in The Pavillion en werd op indrukwekkende wijze geïnterviewd door onze “huispresentator” Frank Vijg.

    Vanzelfsprekend ging het fascinerende gesprek al snel over de situatie in Lev’s geboorteland, de Oekraine. Een schrijnend en emotioneel relaas van Lev, in het bijzonder over de situatie van zijn familie. De velen aanwezigen waren zichtbaar onder de indruk en dat bleek later toen de veiling tbv Stichting Breathe begon. Stichting Breathe verricht fantastisch werk in de Oekraine, zij hebben verschillende kinderopvanghuizen gerealiseerd. Tevens hebben zij ten tijde van de uitbraak met gevaar voor eigen leven, velen transporten van en naar de Oekraine gedaan. Ook heeft de stichting vele gevluchte Oekraïners ondergebracht in Nederland.

    Een geweldig doel om een bijdrage aan te kunnen leveren. En dat deden onze leden in ruime mate!! Er kwamen geweldige biedingen binnen om bijzondere items.

    Onze enorme dank gaat uit naar onze leden, die zeer, zeer ruim hebben geboden op de veiling items. Maar ook naar diegene die de veilingitems hebben geschonken. EmBoost voor geweldige kaarten Coldplay, GP Zandvoort, Feyenoord en voetbalreis naar Barcelona. Feyenoord, Sparta, Excelsior, Fortuna Sittard/Betcity en HCR voor het zeer snel regelen van gesigneerde shirts. Feiko van den Oever, voor het ter beschikking stellen van een door Willem van Hanegem getekende Derby Star bal . Tevens een geweldige bijdrage van Roderik Faasen van AA refresh, een zeer, zeer bijzonder kunstwerk en een zeefdruk, mochten wij inbrengen in de veiling. Ook dank aan Fletcherhotels, Schipherstel.nl voor het inbrengen van bijzondere en originele items.

    Al met al wederom een bijzondere avond met een geweldige uitkomst. Wij houden u nauwgezet op de hoogte wanneer de overhandiging van de dikke cheque zal plaatsvinden.