Ga naar de inhoud

Save the Date Toon Gerbrands 23 maart 2022

  Toon Gerbrands is op woensdag 23 maart gastspreker bij de businessclub van VOC. De vertrekkend directeur van PSV, alom geroemd en geprezen als de beste sportbestuurder van Nederland, legt aan de hand van presentator Eddy van der Ley uit wat er schuilgaat achter zijn succesvolle methode.
  Wat is het onderscheidend DNA van een leider? Is succes maakbaar? En hoe ziet de voetbalclub van de toekomst er eigenlijk uit? Aan de hand van praktijkvoorbeelden uit zijn imposante loopbaan in de topsport duidt Gerbrands op zeer inspirerende wijze zijn manier van ondernemen en leidinggeven.

  Toon Gerbrands was o.a. manager en directeur van de DSB Schaatsploeg en trad in 2002 aan als directeur van voetbalclub AZ. Nam in 2014 afscheid, na onder meer een landstitel en een KNVB-beker gewonnen te hebben, en trad in dienst bij PSV, als opvolger van Tiny Sanders. Werd prompt drie keer landskampioen met de club uit Eindhoven.
  Vorige week kondigde Gerbrands zijn vertrek bij PSV aan, nadat hij Marcel Brands als zijn opvolger had gestrikt. Toon Gerbrands heeft aangekondigd geen interviews meer te geven tot na zijn aanstaand vertrek bij PSV. Voor V.O.C. maakt hij een uitzondering en zal hij aan de tand gevoeld worden door Eddy van der Ley. Vanzelfsprekend is er gelegenheid om ook vragen vanuit het publiek aan de heer Gerbrands te stellen !

  Dit allemaal onder het genot van een drankje of frisje en heerlijke happen van Ross van Kitchen of Heemskerk.
  Inloop: 19.00 uur
  Start Toon Gerbrands: 20.00 uur
  Aanmelden kan via de mail