Ga naar de inhoud

Korrekt Bouw

  Korrekt Bouw is een allround aannemersbedrijf uit Rotterdam waarbij de klant centraal staat. Zoals het woord allround al zegt houden wij ons bezig met veel facetten van de uitvoerende bouw. U kunt dan denken aan kleinschalige verbouwingen bij particulieren, grote en/of gecompliceerde verbouwingen voor bedrijven en instellingen maar ook aan nieuwbouw van woningen, appartementencomplexen, bedrijfshallen en kantoren.

  Daarnaast verzorgen wij onderhoudswerk voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Het kan hier gaan om incidenteel als ook om planmatig onderhoud. Alle werkzaamheden, zowel bouwkundig als installatietechnisch, worden in eigen beheer uitgevoerd.

  Wij werken samen met ons zusterbedrijf Loodgietersbedrijf Korrekt. Hierdoor kunnen wij totaaloplossingen aanbieden en snel inspelen op de vraag van onze opdrachtgevers.

  Onze medewerkers hebben een ruime ervaring op hun vakgebied. Graag denken onze mensen mee om tot een optimaal eindresultaat te komen. Wij zijn zeer flexibel en hebben een platte organisatie met korte lijnen. Snel en adequaat kunnen wij reageren op de wensen van onze klanten.

  Contactpersoon:

  Pieter van der Eijk

  Schoterbosstraat 11
  3032 CN   Rotterdam
  T: 010-4658973
  F: 010-4662019
  W: www.korrektbouw.nl