Ga naar de inhoud

2022 Juni – Danny Makkelie

  Op 14 juni was niemand minder dan Danny Makkelie op bezoek bij onze mooie businessclub.

  Danny had een zeer professionele presentatie voorbereid. Met daarin interactieve elementen, waarbij onze leden in de schoenen van de scheidsrechter kwamen te staan.

  Verschillende spelsituaties moesten worden beoordeeld of een rode dan wel gele kaart passend was in de voorgeschotelde scene. Daarnaast waren er ook beelden te zien waarbij Danny “in gesprek” is met de groten der aarde. Discussies met Neymar, Messi en Mbappe blijken bijna dagelijkse kost voor Neerlands beste scheidsrechter.

  Het is redelijk uniek dat onze vaak dorstige en soms onrustige businessclub, anderhalf uur zeer geconcentreerd en aandachtig een spreker heeft gevolgd. Groot compliment aan Danny om ons gezelschap zo lang ademloos te boeien.

  De aanwezige Thomas Verhaar deelde een gemeenschappelijke ervaring met Danny, te weten de beslissingswedstrijd ADO-Excelsior. Mooi om te horen dat het spannende relaas van Thomas bevestigd werd door Danny. Thomas gaf tevens volkomen terecht aan dat deze presentatie zeer geschikt zou zijn voor onze jeugdleden. Om zo een beter inzicht en vooral begrip voor het handelen van de man in t zwart. Mooi streven om dit vanuit de BC voor elkaar te krijgen !

  Een mooie zomeravond werd op terras passend afgesloten!