Ga naar de inhoud

2016 September Golftoernooi GC Kralingen

  Onder een heerlijk zonnetje heeft in de voorbereiding van het Nederlands Amateurkampioenschap de jaarlijkse golfdag tussen de businesclubs van V.O.C. en HCR plaatsgevonden.  Vrijdag 23 september was niet alleen qua temperaturen een recorddag. De verschillende waterhindernissen waren inmiddels meer een ballenmuseum geworden en de ‘fore’s klonken met de regelmaat van de klok. Want de baan is moeilijk. Scores kwamen zelfs met de texas scramble niet onder 0.

  De clinicers maakten gigantische groeicurves mee onder bezielende leiding van Mariëtte en Caroline.

  Het winnende team van Steven van Dijk, Cas Borremans, Bas Lensveld en Dik van der Meer kwam aldus het best uit de bus. Cecile van Willigen ging er weer met de nodige persoonlijke prijzen vandoor en Steven en Frans van der Harst ook.

  Dennis deed het nodige handschud- en zoenwerk bij de felicitaties en uitreiking van de vele, originele en prachtige prijzen die door de verschillende sponsors ter beschikking waren gesteld.

  Door de circa 50 deelnemers en toegehaaste borrelaars werd met groot plezier in de drankjes gehapt en van de lekkerheden van Restaurant Kralingen genoten.

  Dank aan Maarten Borrie voor zijn deel van de organisatie namens SVR en dank aan Golfclub Kralingen voor de gastvrijheid.

  Sponsorcommissie V.O.C.

  Ingrid – Maayke  – Krista – Dennis  –  Sanne – Steven  –  Hans