Ga naar de inhoud

2016 Oktober – Bas Nijhuis met Eddy van der Ley

  Bas Nijhuis houdt van publiek.

  Dat is wel duidelijk na 12 oktober. Het is verrassend om een publiek figuur waar je toch wel een bepaald beeld bij hebt, in een andere omgeving mee te maken. Bij velen klopte het beeld niet met de werkelijkheid. Althans die van 12 oktober jl. Een spraakwaterval met zeer geestige anekdotes en inkijkjes in de zaken die je op tv niet te horen krijgt. De voorzetten van interviewer Eddy van der Leij werden vakkundig ingekopt door Bas en keer op keer leidde dat tot lachsalvo’s. Het is natuurlijk wachten totdat hij de suggestie uit de zaal overneemt om weer gewoon een hand te geven aan het begin van de wedstrijd in plaats van een soort high five. En het tellen van penalties in het voordeel van Feyenoord in verband met de bescheiden beloning die Profilease daarmee in het vooruitzicht heeft gesteld.

  Roberto Wiredu, vader van de scheidsrechters jong en oud bij V.O.C., heeft zijn ogen en met name oren goed de kost gegeven.

  Zeer sympathiek is de bereidheid van Bas Nijhuis om een keer bij V.O.C. voor de jeugdscheidsrechters zijn opwachting te maken in de hoop en ter ondersteuning van de populariteit die Roberto (begeleiding) en Colliers (aankleding) aan het scheidsrechtersvak hebben gegeven.

  bc-12-oktober-1 bc-12-oktober

   

  Meer foto’s volgen !

   

   

  Hieronder  2 video impressies

   

  Sponsorcommissie V.O.C.

  Ingrid – Maayke  – Krista – Dennis  –  Sanne – Steven  –  Hans