Ga naar de inhoud

2018 Augustus – VOC Golfdag Rhoon

  Afgelopen vrijdag 31 augustus hebben wij met een groot aantal golfende VOC-leden en de VOC businessclub de start van een jaarlijks evenement mogen beleven.

  Op golfclub de Oude Maas, onder ideale omstandigheden starten om 13:00 een groot aantal flights om te strijden om mooie prijzen en vanzelfsprekend de eer.

  Tevens troffen een groot aantal enthousiastelingen elkaar om 15:00 voor een zeer leerzame clinic.

  Na ruim 4 uur troffen de clinic-deelnemers en de 18-hole deelnemers elkaar op het zonnige terras en kon de door zovelen gedroomde “eerste ijskouwe pils” worden ingenomen.

  Rond 7 uur werden de deelnemers door spreekstalmeester Dennis van den Broek gesommeerd plaats te nemen aan de diner-tafels. Tevens een mooie gelegenheid voor Dennis om los te gaan tijdens de prijsuitreiking.

  Enkele buitengewone prestaties werden benadrukt en rijkelijk beloond !  Bijvoorbeeld bij de clinic viel het buitengewone talent op van Jan Stanczak en Martijn Zantman !

  Gezien het zeer grote aantal beschikbare prijzen, zou het een optie zijn de mensen te benoemen die niet in de prijzen zijn gevallen. Gelukkig voor dit illustere gezelschap, zorgde onze sponsor ING voor schitterende handdoeken voor elke deelnemer.

  Namens de sponsorcommissie bedanken wij Zomerhof Muys voor hun support en het organiseren van deze dag en tevens Hooft en Mooij, BMW MINI Dubbelsteyn, ING, Zeger Cornelis voor het ter beschikking stellen van geweldige prijzen.

  Wij zien uit naar de volgende editie !!!